ROTTWEILER ACADEMY IN VESSEM
BREDA • De Rottweiler Academy traint in Vessem (NB) uitsluitend zéér positief. Positieve rottweilertraining is gebaseerd op belonen en werkt niet met correcties of straf. Correct gedrag wordt beloond en verkeerd gedrag proberen we ten koste van alles te vermijden of indien noodzakelijk met de stem te werken. (van straffen heeft nog nooit een hond iets geleerd!)

Indien dit niet lukt negeren we het en zullen we de onderlinge afstand in de groep tussen de rottweilers groter maken zodat de prikkels minder worden.

Doordat uw rottweiler minder geprikkeld wordt, zal niet alleen de rottweiler maar ook het “baasje”, zijn coach en maatje, een heel stuk minder gespannen zijn waardoor er een betere balans ontstaat tussen het "baasje" en de rottweiler.

Tijdens de positieve rottweilertrainingen is het zeer belangrijk om permanent contact te maken (en te houden) tussen het “baasje” en de rottweiler.

Hierbij wordt u ondersteunt door professionele en gediplomeerde rottweilerinstructeurs met jarenlange ervaring in de “rottweilerwereld” als het om gedragszaken gaat.
Besteveld 33
4817NJ Breda, Nederland
breng me hierheen